Mrt

Okulumuzda yürütülen Sıfır Atık Projesine katkılarından dolayı Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hatice ERGÜN'e ve öğrencilerimize Teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda çevrimiçi düzenlenen "İstiklal Marşı'nın Tamamını Güzel Okuma" yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Muğla İşin Erbabı Projesi kapsamında Ula İlçesi Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve İdarecileri okulumuzda 8.sınıflarımız için tanıtım toplantıları düzenlediler.

Ock

Okumuz için Yanındayım Derneği tarafından düzenlenen  Çocuklarımızı Cinsel Suçlardan Koruma  Seminerinden Kareler

Ock

Kisisel Gelişim ve Yaşam Koçu Sayın Ahmet ÖZSAYLAK okulumuz öğrenci ve velilerini " SINAV STRESİ VE MOTİVASYON " konularında bilgilendirdi.

Mrt

Pi Günü, okulumuz genelinde  öğretmen ve öğrencilerimizce yapılan etkinliklerle kutlandı.