Demokrasi Zaferimizin 5. Yıl dönümünde aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Haz

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Haz

Okul Rehber Öğretmenimiz Nil Şule Kurdal tarafından  Sınav Kaygısı olan öğrencilerle zoom üzerinden grup çalışması gerçekleştirildi.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimize ve velilerimize yönelik 2021 LGS Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

May

2021 LGS sınavına girecek öğrencilerimize yönelik hazırlanan bilgilendirme videosu

May

Milli Mücadelemizin fiili olarak başladığı 19 Mayıs 1919 'un üzerinden tam 102 yıl geçti. Milli hafızamızdaki bu tarihe yüklediğimiz anlam ve değer, asırlar geçse de hiç değişmeyecek.

Nis

Yetenek Haritası Sonuçları Yöneltme Karnesi olarak okulumuz Rehber Öğretmeni Nil Şule Kurdal tarafından öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle paylaşılmaya başlandı.

Nis

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıl dönümünde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyoruz.

Mrt

İstiklâl Marşı'mızın 100. Yılında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle yad ediyoruz.