May

Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "Yıl Sonu Resim Sergimiz" İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil İbrahim AKMEŞE, Bölge Okul Müdürlerimiz, Öğretmenlerimiz ve Velilerimizin katılımıyla açıldı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

I EAT MATH, I FEED MY MIND!

Okulumuz matematik öğretmeni Duygu KARATOPRAK tarafından yürütülen I EAT MATH, I FEED MY MIND e-twinning projesinde sona gelindi. Öğrencilerimiz tincercad programı ile matematiksel terimleri içeren kurabiye kalıpları tasarladılar. Okulumuzun EBA sayfasında yapılan oylama sonucunda seçilen kalıp ile kurabiye yapıp pişirdiler. Paketlere matematik sözlerini e ekleyip öğretmen ve öğrencilerimize dağıttılar.

Mrt

İstiklâl Marşımızın kabulünün 101. Yıl dönümünde İstiklâl Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Türkiye Yıldız Kızlar Basketbol grup müsabakalarında bugün yaptığı son maçında İstanbul takımını da yenerek grup birincisi olarak yarı finale yükselen okul takımımızı TEBRİK EDİYORUZ. Uşak İlindeki grup maçlarında Öğrencilerimize destek olan Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Salim Özçelik ve Emel Anılan'a, Bodrum Belediyesine ve personellerine, okul aile birliği üyelerimize ve okul idaresine teşekkür ediyoruz. Hedefimiz Türkiye Birinciliği.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak planlanan Tahliye Tatbikatını AKUT ve AFAD ekipleriyle birlikte okulumuzda saat 11:30 da gerçekleştirdik.

"Efendiler! Yarın Cumhuriyet'i İlan Edeceğiz"

Mustafa Kemal ATATÜRK

28/10/1923

12 – 18 YAŞ Aşı kampanyası uygulama esasları.

VELİLERİMİZİN YAPMASI GEREKEN İŞ ve İŞLEMLER

• 12-18 yaş aralığındaki çocukların Covid-19 aşı uygulaması yapılabilmesi için öncelikle ebeveynlerinin e-nabız üzerinden talep oluşturması gerekmektedir.
  • Aşı talebi oluşturulabilmesi için en az 12 yaşın doldurulmuş olması gerekmektedir.
  • e-Nabız uygulamasına giriş yapıldıktan sonra 'Çocuklarım menüsünden' 12-18 yaş aralığındaki çocuk seçilerek "COVID-19 Aşı Durumu" menüsüne geçilir.
  • 'COVİD-19 aşı talep' butonuna basılarak talep oluşturulmasının ardından 'Aşı Randevusu' adımları uygulanarak aşı randevusu temin edilir.
  • Aşı olmak isteyen 12 yaş üstü bireylerde ebeveynlerin ayrı olması ya da ebeveynlerden herhangi birinin vefatı durumunda e-nabız üzerinden talep oluşturma kısmında sorun yaşanması durumunda; mesai saatleri içerisinde Sağlık Bakanlığı Yazılım Destek Hattına 0312 248 5151 nolu telefondan ulaşılarak bilgi güncellemesi yapılması ile teknik destek sağlanacaktır.

OKULLARIMIZIN YAPMASI GEREKEN İŞ ve İŞLEMLER

• Okul Müdürlüğü tarafından günlük olarak aşı olma talebinde bulunan öğrenci sayısı tespit edilir.
  • Aşı talebi sayısı 6 ve katlarına ulaştığında İlçe Sağlık Müdürlüğü ile irtibata geçilir.
  • Talebin yapıldığı gün ya da en geç ertesi gün içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü Gezici Sağlık ve Aşılama Ekipleri tarafından okul ziyaret edilir ve okul içerisinde aşılanma işlemi tamamlanır.