MUĞLA / BODRUM - Vedat Türkmen Ortaokulu

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi, ebedi âleme irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda

Reversi Oyununda Bodrum İlçe 1. si olan Ali Kerim ACAR,

Pentago oyununda Bodrum İlçe 2. si olan Ege DALMIŞ,

Küre oyununda Bodrum İlçe 3. sü olan Zeynep DEMIRLENK

ve Mangala oyununda Bodrum İlçe 4. sü olan Elif UYSAL

isimli öğrencilerimizi tebrik ediyor, Muğla Finallerinde başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizin oyunlara hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Bodrum Kaymakamımız Sayın Bilgehan BAYAR makamını okulumuz 8. Sınıf öğrencisi Lizge Avin DEMİR'e teslim etti. Öğrencimiz şahsında, tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bodrum İlçe Kutlama Programı'nda emeği geçen Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve Velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen ortaokullar arası şiir yazma yarışmasında dereceye giren öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ağu

Okulumuzda 6-7 ve 8. Sınıflarımıza yönelik düzenlenecek olan Destekleme ve Yeriştirme kurslarına başvuru için son gün 02 Eylül 2022 tarihidir.