Vedat Türkmen Ortaokulu

Bahçelievler Mah. Terminal Cad. No 4/1 Turgutreis Bodrum/MUĞLA
Vizyon
Evrensel değerler taşıyan , başarıda sınır tanımayan ,çizgi üstü model bir okul olmak.
Misyon
Okul öncesi eğitimden başlayarak,öğrencilerimizin severek gelebilecekleri bir okul ortamında ,çağdaş bir eğitim anlayışı ile ,Türk toplumunun değerlerini önemseyen donanımlı üstün bireyler yetiştirmek.
Başarılar
1. Lions Kulüpleri Sponsorluğunda Unicefin Düzenlediği " Çocuklar Barışı Bilir " Afiş Yarışması Türkiye 1.Liği Ve Dünya Dördüncüsü 6.Sınıf Öğrencimiz Berna ÖZADENÇ oldu. 2. TÜRK KÜLTÜRÜNDE NEVRUZ KONULU YARIŞMASINDA 2011 YILI 5/A SINIFI ÖĞRENCİSİ Başak ÖVER Muğla İl Üçüncüsü oldu 3. TÜRKİYE ÇAPINDA MONAMİ PASTEL BOYA ÇOCUK VE ÇEVRE RESİM YARIŞMASINDA 2011 YILI 3/A SINIFI ÖĞRENCİSİ Aras KARACALAR BİLGİSAYAR ÖDÜLÜ 3/A SINIFI ÖĞRENCİSİ Artun KARACALAR Madalya Ödülü 5/A SINIFI ÖĞRENCİSİ Havva Büşra AYTAR Madalya Ödülü 4. ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ RESİM YARIŞMASINDA 2011 YILI 8/A Sınıfı Öğrencisi Kardelen YUVANÇ Muğla İl Birincisi oldu. 6/A Sınıfı Öğrencisi İge Su GÖKTAŞ Muğla İl İkincisi oldu 5. VEDAT TÜRKMEN ORTAOKULU 8.SINIF ÖĞRENCİSİ MERVE SAĞLAM MUAYTHİ BALKAN ŞAMPİYONU OLDU.
Sabah: 07:30-13:10 Öğle : 13.20-19:00
Bodrum Merkeze 10 Dk. aralıklarla Minübüs hareket etmektedir.
Turgutreis Mah. Terminal Cad. No:4/1
Bodrum´a 21 Km , Turgutreis Merkez´e 1 Km