MUĞLA / BODRUM - Vedat Türkmen Ortaokulu

Okulumuzun Tarihçesi

VEDAT TÜRKMEN ORTAOKULU TARİHÇESİ

Okulumuz binası Muğla’nın Bodrum İlçesi Turgutreis Beldesinde bulunmaktadır. Bina yapımına Bodrum Turgutreis’te ikamet eden inşaat şirketi sahibi Sayın Vedat Türkmen tarafından   2004 yılında başlanmıştır. 2005 yılında okulumuz hizmete açılmıştır ve 2005-2006 eğitim öğretim yılında faaliyete başlamıştır. Hala eğitim öğretime devam etmektedir. Okulumuz eğitim öğretim hizmetine  başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitim öğretimin gerekleri; uygun fiziksel mekanların temini, eğitim öğretim araç gereçlerinin sağlanması, eğitim öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda Turgutreis’te var olan ilköğretim okulları içinde örnek teşkil etme yolunda güzel adımlar atmaktadır.

Yayın: 22.12.2012 - Güncelleme: 27.02.2018 16:30 - Görüntülenme: 2788